Vacature Assistent makelaar

Over Moovs Makelaars

Persoonlijk en professioneel. Onze kennis is onze kracht en onze communicatie onderscheidend. Wij ontzorgen onze klanten van A tot Z en zijn bereid daar een extra stap voor te zetten.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij opzoek naar een enthousiaste assistent makelaar.

Ben jij vriendelijk, sociaal, een ster in communicatie en de spreekwoordelijke spin in het web ( of weet jij altijd alle losse uiteinden aan elkaar te knopen). Dan ben je welkom bij ons. 

Als assistent makelaar ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Dat kan via telefoon, email of op kantoor zijn.

Je bent de rechterhand van onze woningmakelaar Natasja en zorgt voor de mooiste publicaties van onze woningen op onze website en social media, je plant afspraken en werkt koop / huurovereenkomsten en taxatierapporten uit. Maar bovenal ben je steeds het vriendelijke deskundige aanspreekpunt voor onze klanten.

 

Team

Met jou erbij bestaat ons team uit 4 collega’s. Kelly (eigenaar en bedrijfsmakelaar), Natasja (woningmakelaar) en Wendy onze office manager en assistent bedrijfsmatig vastgoed. 

 

Wat jij in huis hebt

MBO 4 werk en denk niveau

Groot verantwoordelijkheidsgevoel en het vermogen om taken zelfstandig op te pakken en af te werken, uitstekende communicatieve vaardigheden en een goed humeur.

Ervaring in makelaarsland is een pre maar motivatie en een open en positieve instelling is nog belangrijker. Ben jij een enthousiaste doorpakker en is je lievelingskleur roze? Dan pas je perfect binnen ons team.

 

Wij bieden jou

Een plaats in ons hechte team en werken in een jong en groeiend bedrijf. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en de kans je te ontwikkelen binnen ons bedrijf.

Daarnaast mag je rekenen op;

Een goed salaris, afhankelijk van jou kennis en ervaring.

Een dienstverband van 24-32uur.

Werktijden (meestal) binnen kantooruren

Reiskostenvergoeding

Pensioenregeling

Je eigen ingericht kantoor in ons gloednieuwe pand

De lekkerste belegde broodjes op vrijdag.

 

Spreekt deze vacature jou aan dan maken wij graag kennis met je!

Mail jouw CV met recente foto en motivatiebrief naar:  

Moovs Makelaars & Taxateurs

 info@moovsmakelaars.nl

t.a.v. Kelly Jansen