Beschrijving

Ruime bedrijfsunit met werkplaats / opslagruimte op de begane grond en kantoorruimte op de verdieping.  Goed bereikbare ligging op bedrijventerrein Handelspoort in Terneuzen.

De werkplaats is toegankelijk doormiddel van een sectionaaldeur (hoogte 3 meter). Op de begane grond is een aparte entree met toiletvoorziening en trap naar de verdieping. De begane grond heeft een VVO van 70 m².

De verdieping is voorzien van een grote centrale kantoorruimte met aan de achterzijde 2 aparte kantoren of  archiefruimtes. De verdieping heeft een VVO van       70 m².

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.100,- per maand ex. btw. Beschikbaar per 1 oktober 2022 

Waarborgsom
Een waarborgsom ter grootte van 2x de maandhuur.

Bijzonderheden

Locatie:
De bedrijfsunit heeft een centrale ligging in Terneuzen aan de Communicatielaan op bedrijventerrein Handelspoort. Het pand is direct zichtbaar vanaf de langs het bedrijventerrein lopende doorgaande weg N61. Via de N290 en N61 is de N62 richting Westerschelde tunnel en Belgische grens éénvoudig bereikbaar.

Bestemming:
Op deze locatie is geldig bestemmingsplan Oostelijke Kanaaloever. Het pand heeft de bestemming “bedrijventerrein-B”. Het perceel heeft de bestemming bedrijven van categorie 1 tot categorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten.

Parkeren / Buitenterrein
Voor de bedrijfsunit zijn enkele parkeerplaatsen aanwezig.

Voorzieningen
Het pand is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. 

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur

Oplevering
De bedrijfsunit is per 1 oktober2022 beschikbaar.

Disclaimer:
Deze informatie omtrent de verhuur van “Communicatielaan 5G is met zorg samengesteld. Putter Vastgoed kan evenwel geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de juistheid hiervan, noch kan aan de vermelde gegevens geen recht worden ontleend. Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. 
Voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met:
Putter Vastgoed B.V.
Mr. F.J. Haarmanweg 59
4538 AN TERNEUZEN
+31 (0)115-611489
info@puttervastgoed.nl
www.puttervastgoed.nl

Kenmerken