Beschrijving

Herontwikkeling / Horeca of Winkelpand gelegen aan de gezellige markt van Terneuzen.
Het pand is momenteel in gebruik als restaurant met eenvoudige bovenwoning.
Het zaal van het restaurant bevindt zich op de begane grond en 1e verdieping. De keuken bevindt zich op de 1e verdieping. De 1e en 2e verdieping bieden mogelijkheid tot het creëren van 2 appartementen. Het pand heeft een leuke ligging op de Markt in Terneuzen. Omgeven door winkels en horecagelegenheden biedt dit pand ruimte voor het starten van een onderneming of herontwikkeling.

Bijzonderheden

Locatie:
Het pand is gelegen op de Markt van Terneuzen. Terneuzen is de grootste gemeente van Zeeland en heeft een direct ligging aan de Westerschelde. De Markt is het hart van de stad en heeft een centrale ligging, winkels, horeca met terrassen, de Westerscheldedijk en parkeergelegenheden zijn op loopafstand bereikbaar.

Voorzieningen
Het pand is voorzien van houten kozijnen met enkel glas. Verwarming en warm water doormiddel van een combi cv-ketel type Intergas (bj.2008).

Disclaimer:
Deze informatie omtrent de verkoop van Markt 24 is met zorg samengesteld. Putter Vastgoed kan evenwel geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de juistheid hiervan, noch kan aan de vermelde gegevens geen recht worden ontleend. Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. 

Voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met:
Putter Vastgoed B.V.
Mr. F.J. Haarmanweg 59
4538 AN TERNEUZEN
+31 (0)115-611489
info@puttervastgoed.nl
www.puttervastgoed.nl

Kenmerken