Beschrijving

Aan de Axelsestraat wordt in een voormalig kantoorgebouw appartementencomplex “De Vaert” gerealiseerd. In het complex bevinden zich op de begane grond 3 kantoorruimtes, op de 1e en 2e verdieping 6 luxe appartementen met balkon. 
Op de 3e verdieping is een schitterend penthouse met groot dakterras in aanbouw. 
Het complex beschikt over 23 parkeerplaatsen waarbij elk appartement een eigen parkeerplaats heeft. De overige plaatsen zijn voor gezamenlijk gebruik. 
Elk appartement heeft een buitenberging van 6 m². De berging bevindt zich in een apart blok naast het gebouw. 

Appartementencomplex “De Vaert” heeft een mooie groene ligging tegenover de vijver aan Zorgcentrum De Blide  op de kop van woonwijk De Oude Vaart.  Goed bereikbaar en centraal gelegen in Terneuzen, dichtbij winkelcentrum Zuidpolder. 

De oplevering staat gepland voor oktober 2022.

De appartementen zijn nog in aanbouw maar wij nodigen u graag uit om te komen bezichtigen. Ervaar zelf de mooie ligging en afwerking.

Indeling

Modern luxe appartement op de 1e verdieping van het gebouw. Het appartement heeft aan de voorzijde een prachtig uitzicht. 
Een woonoppervlak van maar liefst 87 m² en beschikt over 2 slaapkamers, ruime luxe badkamer, woonkamer met open keuken en groot balkon van 15 m².

Inkomhal met hangtoilet en fonteintje, berging met WTW-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droger. Ruime badkamer met hangtoilet, wastafelmeubel, designradiator en inloopdouche. 2 Slaapkamers aan de voorzijde. Ruime lichte woonkamer met open hoek-opgestelde keuken en toegang tot het balkon. Vanuit de woonkamer en het balkon heeft u een mooi uitzicht.

Bijzonderheden

Er is bewust gekozen om een duurzaam appartement te creëren. Er is daarom geen verwarming op gas maar elektrische vloerverwarming in combinatie met een WTW (warmte terug win) systeem en zonnepanelen. 
Het complex is voorzien van een lift, hardhouten kozijnen met HR++ beglazing. 
Het dak wordt voorzien van zonnepanelen.

De badkamer is standaard voorzien van luxe uitvoering met hangtoilet, wastafelmeubel, elektrische designradiator en inloopdouche. 

De keuken is standaard voorzien van luxe hoekopstelling met spoelbak, mengkraan, vaatwasser, koelkast,  combi-magnetron en inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. 

Keuken, sanitair en keuzepakket voor de vloer en wandtegels zijn op afspraak bij Logus De Hoop Terneuzen te bekijken. 
Tegen meerprijs zijn er wijzigingen of aanvullingen in keuken, tegels en sanitair mogelijk.

De VVE van het complex is in oprichting. De servicekosten worden momenteel geschat op € 180,- per maand. In dit bedrag wordt een reservering groot onderhoud, schoonmaakkosten algemene ruimtes en buitenruimte en premie opstalverzekering voorzien. Verkopers storten reeds per appartement een bedrag € 1.500,- in het reserve fonds van de VVE als voorziening voor groot onderhoud.
 
Het appartementencomplex betreft transformatie en wordt fiscaal niet als nieuwbouw aangemerkt. Op de transactie is overdrachtsbelasting verschuldigd in plaats van btw.

Kenmerken