Het Moovs stappenplan.

Ontdek de zeven stappen die je doorloopt bij het verkopen van je woning.

  • We komen natuurlijk allereerst vrijblijvend kennis maken. We bekijken de woning of het bedrijfspand om een waardebepaling te maken, adviseren welke verkoopstrategie het beste bij de markt én jouw wensen past en geven ook direct inzicht in de kosten van het aankomende verkooptraject. 
  • Groen licht? We gaan voor je aan de slag en stellen vooraf een bemiddelingsovereenkomst op waarin we alle gemaakte afspraken vastleggen. Geen complexe contracten, gewoon duidelijke afspraken. Wel zo prettig.
  • We maken samen een plan de campagne om ervoor te zorgen dat jouw woning of pand perfect gepresenteerd wordt. We zorgen voor aansprekende foto’s en een pakkende verkooptekst om zoveel mogelijk potentiele kopers te bereiken.
  • Een bezichtiging blijft een spannend moment. We verwelkomen de geïnteresseerden, nemen de tijd voor de rondleiding en beantwoorden al hun vragen.
  • Tijd voor de onderhandelingen! We kijken hierbij verder dan de hoogste koopsom, want een aantrekkelijk bod is meer dan alleen het financiële plaatje. Samen bepalen we wat het beste bod voor jou betekent en hoe we dit gaan bereiken. 
  • Goed nieuws, je hebt het bod geaccepteerd! Wij regelen de administratieve afhandeling, zorgen ervoor dat alle gewenste informatie tijdig bij de notaris ligt en zijn bij het tekenen van de koopakte aanwezig.
  • Als laatste stap: de sleuteloverdracht. Maar eerst nog even de eindinspectie, die ook weleens de laatste bezichtiging wordt genoemd. Zijn koper en verkoper het eens over de manier van opleveren? Dan gaan we samen naar de notaris voor de levering en dus de sleuteloverdracht. Proost, op een succesvolle afsluiting!

Voor een persoonlijk adviesgesprek over de verkoop van jouw woning of bedrijfspand, of een gratis waardebepaling voor verkoop kun je vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor tel: 0115 611489