Het Moovs stappenplan om je huis te verkopen.

Het is zover, je wilt je huis verkopen. Maar hoe wordt de waarde bepaald? Hoe verkoop je je huis het snelst en op de beste manier en wanneer is je huis dan echt verkocht? Om je wegwijs te maken hebben wij een stappenplan opgesteld. Ontdek de zeven stappen die je doorloopt bij het verkopen van je woning. 

 • Kennismaking, waardebepaling en verkoopstrategie. We komen natuurlijk allereerst vrijblijvend kennismaken. We bekijken je woning en maken een waardebepaling. Ook adviseren we over de meest geschikte verkoopstrategie voor de markt, passend bij jouw wensen. Dit is voor ons ook het moment om direct inzicht te geven in de kosten voor het aankomende verkooptraject. Zo weet je waar je aan toe bent! 
 • Bemiddelingsovereenkomst. Groen licht? We gaan voor je aan de slag en stellen een bemiddelingsovereenkomst op. In deze overeenkomst leggen we alle gemaakte afspraken vast. Geen complexe contracten, gewoon duidelijke afspraken. Wel zo prettig.
 • Strategisch verkoopplan. We stellen samen een strategisch verkoopplan op om ervoor te zorgen dat jouw woning of pand perfect gepresenteerd wordt. We zorgen voor aansprekende foto's, videomateriaal een 360° deg virtuele tour en een duidelijke plattegrond. Daarnaast schrijven wij een pakkende verkooptest om zo veel mogelijk potentiele kopers te bereiken.  Wil jij de checklist om jouw huis verkoopklaar te maken ontvangen?  
  Klik hier!
 • Huis bezichtigen. Een spannend moment, want het is tijd voor de bezichtigingen van je huis of bedrijfspand. We ontvangen geïnteresseerden hartelijk, nemen ruim de tijd voor de rondleiding en beantwoorden al hun vragen.  Weet je nog niet zeker of alles klaar is? Download dan de checklist!?  
  Klik hier!
 • Onderhandelingen. Tijd voor de onderhandelingen! We kijken hierbij verder dan de hoogste koopsom, omdat een aantrekkelijk bod meer is dan alleen het financiële  plaatje. Samen bepalen we wat het beste bod voor jou betekent en hoe we dit gaan bereiken. 
 • Bod geaccepteerd. Gefeliciteerd, je hebt het bod geaccepteerd! Wij regelen de administratieve afhandeling en zorgen dat de koopovereenkomst getekend wordt. Tevens zullen wij ervoor zorgen dat alle documenten tijdig bij de notaris zijn.
 • Sleuteloverdracht. De sleuteloverdracht is de laatste stap bij de verkoop van je huis of bedrijfspand. Maar eerst voeren we de eindinspectie nog uit, dit wordt ook wel de oplevering genoemd. Is alles in orde? Dan gaan we samen naar de notaris voor de levering en dus de sleuteloverdracht. Proost, op een succesvolle afsluiting! 

Ben je geïnteresseerd in een persoonlijk adviesgesprek over de verkoop van jouw woning of bedrijfspand, of wil je een gratis waardebepaling van je huis voor verkoop? Neem dan contact met ons op!

tel: 0115 611489